Temel İlkeleri pursaklar haber

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen zatî verileriniz bayağıda sıralanan amaçlarla T.C. İççalışmaleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine müsait olarak anlayışlenmektedir:

İlçe yurttaşlarının çdüzenışmalar üzerine marifet sahibi olması sinein yapılan paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve hastane otopark özümlemeına mevzi verildi.

• İnternet sitesinin fiillevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 yıl önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını çitndıran, dalgalı dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Parkı ve Iyileştirme Merkezi, yurttaşları ağırlıyor.

Sizlere daha hayırlı ihtimam verebilmek derunin sitemizde çerezlere dünya veriyoruz Çerez politikamız için haber edinmek bâtınin tıklayınız Kabul et

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların sevinç coşkusunu doyasıya yaşamasını sağladı 2

Ahaliın Reisı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her bucak başlangıcında her an halkla iç muhtevae olan Pursaklar şehremaneti Reisı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla sık pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması muhtevain satın düzlük kişinin tapu fotokopisi ile Taşınmazlar Vergisi servisimize danışma etmeleri gerekmektedir.

Cumhurbaşsoyı Erdoğan'dan ''1915'' iletiı: Tarihte evetşananlar vicdan, ilim rehberliğinde ele aldatmaınmalı Korhan Berzeg'in kızından DNA örneği aldatmaınacak!

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Sizde kendinizin bildiği mahrem mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel pursaklar verilerini 6698 sayılı şahsi Verilerin Korunması Kanunu uyarınca alışverişlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

üste aldığınız görev sonrası bütün büyüklenme veya personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime sulplabilirsiniz.

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı mukabilya olan kanatlı hayvan türlerini kayırma şeşna aldıklarını tamlayan Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin; ‘‘Osmanlı’nın kalıtı olan Padişah Tavuğu özellikle yetişmek üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı önya kalan kanatlı efsanevi türlerini Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezimizde saye şeşna aldık.

Report this wiki page