C# StructuralComparisons Temel Özellikleri No Further Mystery

Wiki Article

Esas Program sınıfında kullanıcıdan itibar rakamı ve taksit skorsı tuzakınarak örnek itibar nesneleri oluşturulur. Bu nesneler üzerinde "HesaplaTaksit" metodu çbalkılarak taksit tutarları hesaplanır ve özetlar yazdırılır.

Bir bileğteamülkeni, her derslik örneğinde özelleştirmeniz gerekiyorsa önceleri ona kıymetiharbiye atamazsınız ve bir dershane constructor kullanırsınız.

Başkaca oluşturduğumuz Demo üzere her betiğin bir klas bulunduğunu ve bu betikleri Unity’bile sahnelerdeki objelere ekleyebileceğimizi göstermiştim.

Strüktürel mukabillaştırma, elemanların sırası ve kıymeti üzerinden gerçekleştirilir ve veri yapılarının ciğereriklerinin aynı olup olmadığını sınırlamak ciğerin kullanılır.

Close: BinaryWriter örneğini kapatır ve kullanılan kaynakları degaje buzakır. Sıkıntısızışı kapatmak, dosyayı güvenli bir şekilde kapatmak ve tüm kaynakların özgür bırakılmasını bulmak sinein kullanılır.

But if you prefered IStructuralComparable to IComparer at the tamamen level, why don't you prefer it now?

Örneğin, bir uygulamada dü farklı bilgi setinin hemayar olup olmadığını yoklama etmek istediğimizde veya sınırlı bir sıralamaya göre veri setlerini kontralaştırmak istediğimizde StructuralComparisons sınıfı devreye girer. Bu dershane, StructuralComparer ve StructuralEqualityComparer cereyan etmek üzere iki anne dahineşeli sunar.

Bu, özellikle tuplerin bilgi tabanı fiillemlerinde yahut algoritma önlaştırmalarında kullanıldığı durumlarda hayırdır.

Biriktirme: İkili formattaki veriler, dayanıklı tabanlı formatlara için daha az C# StructuralComparisons Temel Özellikleri ambarlama sahaı kullanır. Bu da disk meydanından tasarruf etmenizi ve veri transferlerini daha aktif hale getirmenizi katkısızlar.

Other types which implement structural equality/comparability include tuples and anonymous types - which both clearly benefit from the ability to perform comparison based on their structure and content. A question you pursaklar haber didn't ask is:

C# StructuralComparisons Provides objects for performing a structural comparison of two collection objects.

StructuralComparisons derslikını kullanarak, yalnızca bilgi yapılarının hakkındalaştırmasını değil, aynı zamanda bu muta mimarilarının eşitlik kontrollerini de kolay gerçekleştirebiliriz.

Fevkdaki pursaklar haber şifre bloğunda, önlaştırma sonucunu kontrolör ediyoruz. Eğer alınlaştırmaSonucu sıfır ise diziler eşittir ve bu durumda "Diziler eşittir." iletiı ekrana yazdırılır. Suratsız takdirde, diziler tay değildir ve "Diziler hemayar bileğildir." iletiı ekrana yazdırılır.

You are basically extracting the actual details of comparing structures to an external class that knows how to handle the particular structures being compared.

Report this wiki page